• Ελληνικά
  • English
  • Συνταγές

    Εντυπώσεις από το 2ο Φεστιβάλ Ευ ζην

    Εντυπώσεις από το 2ο Φεστιβάλ Ευ ζην – Thoughts from the 2nd Wellbeing Festival

    Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου διοργανώθηκε, από τους Surfers4Life,  το 2o Φεστιβάλ Ευ Ζην. Πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά και περιελάμβανε αθλήματα, ομιλίες ειδικών σχετικά με την ευεξία και την διατροφή, σεμινάρια εναλλακτικών θεραπειών, βιωματικά εργαστήρια,  δωρεάν εξέταση και ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

    2nd wellbeing festival

    Το μέρος υπέροχο, δίπλα στη λίμνη και η ατμόσφαιρα χαρούμενη και γιορτινή χάρη στο κέφι και  την ειλικρινή καλή διάθεση όσων συμμετείχαν στα αθλήματα και στις υπόλοιπες δραστηριότητες. Οι θεατές απολάμβαναν τα δρώμενα κάτω από το υπόστεγο μια που η δυνατή μπόρα που έπεσε δύο φορές, δεν πτόησε καθόλου τους συμμετέχοντες.

    2nd wellbeing festival

     

    Το TheHealthyCook συμμετείχε, προσκεκλημένο από το Food4Good, μαγειρεύοντας φακές σαλάτα. Στον πλούσιο μπουφέ στήθηκαν σπιτικά φαγητά και γλυκά, μαγειρεμένα από 42 food bloggers και φίλους και τα έσοδα από την συμμετοχή του κοινού διατέθηκαν για την στήριξη των ΜΚΟ ΚΕΦΙ (Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων και Ιατρών) και ΠΕΣΠΑ (Πανελλήνια Ένωση Σπάνιων Παθήσεων), όπως και όλα τα έσοδα του Φεστιβάλ.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    ετοιμασίες για αύριο! #food4good #farmersrepublic #eimainikitis

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evi Skoura ?? (@thehealthycookblog) στις

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    #food4good #farmersrepublic #eimainikitis

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evi Skoura ?? (@thehealthycookblog) στις

    food4good

    Ήταν μια όμορφη μέρα, γεμάτη κέφι και θετική ενέργεια. Το σίγουρο είναι πως η ανάμνησή της θα είναι πολύ γλυκιά, κυρίως, λόγω του φιλανθρωπικού χαρακτήρα της διοργάνωσης.

    Share on Social Media
     
        

    You Might Also Like

    4 Comments

  • Reply
    createwithheart
    4 Ιουνίου, 2014 at 12:19 μμ

    Πραγματικά ήταν μια υπέροχη εκδήλωση και χάρηκα πολύ που ήμουν και γω εκεί! Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν σ’αυτό τον φιλανθρωπικό σκοπό και ιδιαίτερα στην ομάδα Food4Good για τα φανταστικά φαγητά τους! Εύχομαι και του χρόνου να μαζευτούμε πάλι όλοι μαζί για το 3ο Φεστιβάλ Ευ Ζην! 🙂

    • Reply
      The Healthy Cook
      6 Ιουνίου, 2014 at 4:39 μμ

      Είναι μια πραγματικά μοναδική εμπειρία να συμμετέχεις σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις! Εισπράτεις πολύ θετική ενέργεια και ζωή!

  • Reply
    ΚΔΒΜ Δήμου Δάφνης
    4 Ιουνίου, 2014 at 1:56 μμ

    Μία πραγματικά υπέροχη εκδήλωση που θα μου μείνει αξέχαστη. Τα συνδύαζε όλα. Φύση, μουσική, χορό, αθλήματα, φαγητό, κέφι, βροχή (αν και η πρώτη μέρα του καλοκαιριού) και τόσα άλλα. Μα το σημαντικότερο, μία εκδήλωση με στόχο την παροχή βοήθειας σε ευπαθείς ομάδες.
    Πολλά πολλά μπράβο σε όλους τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

    • Reply
      The Healthy Cook
      6 Ιουνίου, 2014 at 4:37 μμ

      Ήταν πραγματικά υπέροχη εκδήλωση! Χάρηκα που την μοιραστήκαμε Κατερινάκι!

    Leave a Reply