• Ελληνικά
  • English
  • THCMagazino

    Μια μαγική βραδιά στην Προεδρική Σουίτα του NJV Athens Plaza

    Πριν μερικές μέρες είχα την χαρά να παραβρεθώ στο υπέροχο κοκτέιλ πάρτι που διοργάνωσε το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza στην Προεδρική του Σουίτα. Εκεί, στην βεράντα της Προεδρικής Σουίτας 730, με την μοναδική θέα στο ωραιότερο σημείο της Αθήνας, στην Ακρόπολη,  μας υποδέχθηκε η Διευθύντρια του NJV Athens Plaza κυρία Αφροδίτη Αρβανίτη   και όλοι μαζί καλωσορίσαμε το καλοκαίρι.

    Μια-μαγική-βραδιά-στην-Προεδρική-Σουίτα-του-NJV-Athens-Plaza

    photo courtesy: NJV Athens Plaza

    Με ανάλαφρη, καλοκαιρινή διάθεση απολαύσαμε δροσιστικά κοκτέιλ τα οποία συνόδευαν γευστικά finger food, που ετοίμασε ειδικά για τη βραδιά ο Εxecutive Chef του ξενοδοχείου Νίκος Γιαννόπουλος. Αργότερα, λίγο πριν δύσει ο ήλιος φωτογραφηθήκαμε κάτω από τον αττικό ουρανό και δημιουργήσαμε ο καθένας τη δική του  καρτ ποστάλ με φόντο την Ακρόπολη. (Την δική μου δεν την έχω λάβει ακόμη. Μόλις την έχω στα χέρια μου θα την δείτε 😉 )

    Η καλή παρέα, η συγκλονιστική θέα και η υποδειγματική φιλοξενία ήταν τα τρία μαγικά υλικά που έκαναν την βραδιά μας αξέχαστη!

    Επί τη ευκαιρία έχω να σας πω και ένα ακόμα νέο! Το NJV Athens Plaza και ο chef pâtissier Διονύσης Αλέρτας προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα την άψογη συνεργασία τους, δημιουργούν το Pastry Spot by Dionisis Alertas.

    Μια-μαγική-βραδιά-στην-Προεδρική-Σουίτα-του-NJV-Athens-Plaza

    photo courtesy: NJV Athens Plaza

    Το Pastry Spot by Dionisis Alertas λειτουργεί στο ισόγειο του ξενοδοχείου, επί της οδού Σταδίου, όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει και να παραγγείλει τις γλυκές δημιουργίες του ταλαντούχου chef pâtissier. Σοκολατένιες τούρτες, γευστικά και δροσερά καλοκαιρινά γλυκά είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που μπορείτε να απολαύσετε.

    Αν ψάχνετε ευκαιρία για ένα γλυκό διάλλειμα όπως εγώ 🙂 , επισκεφτείτε το και απολαύστε αγαπημένες γεύσεις για το σπίτι, ή για δώρο.

    Μια-μαγική-βραδιά-στην-Προεδρική-Σουίτα-του-NJV-Athens-Plaza

    photo courtesy: NJV Athens Plaza

     

     

    Share on Social Media
     
        

    You Might Also Like

    2 Comments

  • Reply
    Beauty Follower
    26 Ιουλίου, 2016 at 10:21 πμ

    Ωραια θεα!
    Να περνας σουπερ!
    Γλυκά του Αλερτα στο κεντρο… χμ!

    • Reply
      The Healthy Cook
      27 Ιουλίου, 2016 at 5:25 μμ

      😉

    Leave a Reply