Home » Yogurt Cheese Balls (Labneh) – Μπαλίτσες από Τυρί Γιαουρτιού

Yogurt Cheese Balls (Labneh) – Μπαλίτσες από Τυρί Γιαουρτιού

Yogurt Cheese Balls (Labneh) – Μπαλίτσες από Τυρί Γιαουρτιού

for english scroll down

Σκέφτηκα πολύ για το αν θα βάλω ή όχι ανάρτηση αυτές τις μέρες, που βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις… Νίκησε η αισιόδοξη πλευρά του χαρακτήρα μου (ως συνήθως..) που βλέπει πάντα το θετικό και τελικά αποφάσισα να την δημοσιεύσω. Άλλωστε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτές τις μέρες είναι να ελπίζουμε πως θα γίνει το καλύτερο για την πατρίδα μας.

Μπαλίτσες από τυρί γιαουρτιού μαριναρισμένες σε μπαχαρικά, μυρωδικά και ελαιόλαδο. Πλέον αποτελούν μία από τις πιο αγαπημένες μου λιχουδιές! Είναι πολύ νόστιμο, εύκολο και μπορείτε να το φτιάξετε συνδυάζοντας όποια μπαχαρικά και μυρωδικά σας αρέσουν. Την αδυναμία μου για το γιαούρτι την έχω εκφράσει πολλές φορές. Και θα συνεχίσω να το κάνω γιατί το γιαούρτι είναι τελικά ένα μαγικό υλικό, με άπειρες δυνατότητες, τις οποίες ανακαλύπτω συνεχώς.

Yogurt Cheese Balls (Labneh) – Μπαλίτσες από Τυρί Γιαουρτιού

Θυμάστε τα 5 υγιεινά ντιπς που σας είχα προτείνει πριν από ένα χρόνο περίπου, τα οποία βασίζονται σε στραγγιστό γιαούρτι? Τα έχετε αγαπήσει πολύ, κι εγώ το ίδιο. Τότε είχα αφήσει το γιαούρτι να στραγγίξει στο ψυγείο όλη τη νύχτα, για να πάρω ένα γιαούρτι πιο πηκτό από το συνηθισμένο.  Σκέφτηκα λοιπόν πως αν αφήσω το γιαούρτι να στραγγίξει περισσότερο χρόνο, θα γίνει ακόμα πιο πηκτό. Και έτσι έγινε. Έβαλα λοιπόν  1,5 κιλό γιαούρτι να στραγγίξει για 3 ημέρες. Εν τω μεταξύ έκανα και μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο και βρήκα πως αυτή η τακτική συνηθίζεται πολύ στις χώρες της Μέσης Ανατολής και στην Ινδία και λέγεται labne ή labneh.  Βρήκα τρία πολύ ενδιαφέροντα άρθρα σε ισάριθμα ξενόγλωσσα μπλογκς εδώ, εδώ κι εδώ. Κι έτσι, ενώ είχα σκεφτεί να φτιάξω ένα σκέτο τυρί σε μασουράκι, ώστε να το σερβίρω ανάλογα με την διάθεση της στιγμής, έφτιαξα και τις τυρομπαλίτσες, τις οποίες τις λάτρεψα!

Μην νομίζετε πως το τυρί που θα πάρετε θα μοιάζει με φέτα ή ανθότυρο. Φανταστείτε το σαν ένα πηκτό τυρί κρέμα, που όμως θα έχει λιγότερα λιπαρά, ανάλογα με το γιαούρτι που θα επιλέξετε. Εγώ χρησιμοποίησα πλήρες στραγγιστό γιαούρτι, το οποίο έχει 8% λιπαρά, αλλά μπορεί άνετα να γίνει και με αυτό των 2%, που είχα χρησιμοποιήσει στις συνταγές των υγιεινών ντιπς. Κι έτσι έχετε ένα τυρί με λιγότερα λιπαρά από το αγοραστό και με λιγότερες θερμίδες!

Yogurt Cheese Balls (Labneh) – Μπαλίτσες από Τυρί Γιαουρτιού

Το γιαούρτι είναι άριστη πηγή ζωικών πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας, οι οποίες είναι περισσότερο εύπεπτες από εκείνες του γάλακτος, γεγονός που αποδίδεται στις μεταβολές που προκαλούνται κυρίως από τη ζύμωση. Τα βακτήρια του γιαουρτιού έχει αποδειχτεί ότι συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εντέρου και το προφυλάσσουν από διάφορα παθογόνα βακτήρια που μπορούν να προκαλέσουν εντερίτιδες. Ιδιαίτερα ευεργετική είναι η κατανάλωση όταν ένα άτομο παίρνει αντιβιοτικά. Το γιαούρτι γίνεται καλύτερα ανεκτό από άτομα που παρουσιάζουν αλλεργία στο γάλα ή ο οργανισμός τους δεν ανέχεται τη λακτόζη. Η κατανάλωσή του μειώνει τη χοληστερίνη του αίματος.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα σουρωτήρι, ένα μπωλ και μερικά κομμάτια γάζα, ή τούλι. Στερεώνετε το σουρωτήρι πάνω στο μπωλ, το στρώνετε με την γάζα και ρίχνετε μέσα την ποσότητα του γιαουρτιού που θέλετε. Σφίγγετε λίγο την γάζα και την δένετε με ένα κορδελάκι και αφήνετε το γιαούρτι στο ψυγείο για 3 ημέρες. Όσο πιο πολύ το αφήσετε να στραγγίξει τόσο πιο πηχτό θα γίνει. Αφού στραγγίσει, πετάτε το υγρό από το μπωλ και συνεχίζετε την παρασκευή σας.

Yogurt Cheese Balls (Labneh) – Μπαλίτσες από Τυρί Γιαουρτιού
Yogurt Cheese Balls (Labneh) – Μπαλίτσες από Τυρί Γιαουρτιού

 

 

Yogurt Cheese Balls (Labneh) – Μπαλίτσες από Τυρί Γιαουρτιού

Αυτό που διαπίστωσα κατά την διάρκεια της δοκιμής είναι πως επειδή η ποσότητα των 1,5 κιλού είναι μεγάλη,  το γιαούρτι είχε στραγγίξει μια χαρά αλλά στο κέντρο του είχε ακόμα υγρασία. Γι’ αυτό θα είναι καλό να βάλετε ένα βάρος πάνω του ώστε να το πιέζει, ή να το χωρίσετε σε μικρότερες ποσότητες.

Επίσης, όπως θα δείτε και στις οδηγίες, αλάτι έβαλα μόνο στο μασουράκι για να δω την διαφορά. Στις τυρομπαλίτσες με το σούμακ και την πάπρικα έβαλα αλάτι μόνο στο μείγμα των μπαχαρικών και όχι στο γιαούρτι, ενώ στις άλλες δεν έβαλα καθόλου. Και πάλι βγήκαν πολύ νόστιμες, δεν μου έλειπε καθόλου το αλάτι.

Yogurt Cheese Balls (Labneh) – Μπαλίτσες από Τυρί Γιαουρτιού
Yogurt Cheese Balls (Labneh) – Μπαλίτσες από Τυρί Γιαουρτιού

Όπως σας έγραψα και πιο πάνω, χρησιμοποίησα 1,5 κιλό στραγγιστό γιαούρτι, το οποίο βγήκε τελικά 1300 γρ. τυρί. Τα 500 γρ. τα έκανα μασουράκι και το υπόλοιπο τυρομπαλίτσες μαριναρισμένες σε ελαιόλαδο. Τις μισές με μπαχαρικά και τις υπόλοιπες με φρέσκα μυρωδικά.  Το μασουράκι το σερβίρετε εσείς ανάλογα με την διάθεσή σας. Με λίγο καλό ελαιόλαδο και φρέσκα λαχανικά και μυρωδικά είναι τέλειο. Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω με μαρμελάδα καυτερής πιπεριάς, αλλά δεν είχα πρόχειρη. Νομίζω θα πηγαίνει τέλεια. Το δοκίμασα και σε μια άλλη συνταγή που θα σας παρουσιάσω σε λίγες μέρες και μου άρεσε πολύ. Τυλιγμένο με χαρτί, στο ψυγείο, στέκεται περίπου 2 εβδομάδες, ενώ οι τυρομπαλίτσες κρατάνε πολύ περισσότερο μέσα στο λάδι. Εννοείται πως στις τυρομπαλίτσες μπορείτε να συνδυάσετε τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά που σας αρέσουν. Πέρα από αυτά που έβαλα εγώ, σκεφτείτε και τα:

θυμάρι

εστραγκόν

σπόρους μάραθου

βασιλικό

ρίγανη

σπόρους αγριοκύμινου

σκόρδο

κοπανισμένο καρδάμωμο

κόλιανδρο

διάφορα πιπέρια

μαντζουράνα

άνιθο

Yogurt Cheese Balls (Labneh) – Μπαλίτσες από Τυρί Γιαουρτιού

Χρόνος προετοιμασίας:    3 ημέρες αναμονή και 45 λεπτά διαδικασία

Υλικά:

για το σκέτο τυρί γιαουρτιού:

  • 500 γρ. τυρί γιαουρτιού
  • 1/3 κουταλάκι αλάτι
  • ½ κουτάλι ελαιόλαδο

για τα μπαλάκια τυριού (labne) με μπαχαρικά (9-10 μπαλίτσες):

  • ένα βάζο περιεκτικότητας 750ml
  • 400 γρ. τυρί γιαουρτιού
  • 1 κουτάλι σούμακ
  • ½ κουταλάκι καπνιστή πάπρικα
  • 1 κουταλάκι μπούκοβο
  • 1 κουτάλι φρέσκο λεμονοθύμαρο, ψιλοκομμένο (μόνο τα φύλλα)
  • αλάτι
  • ελαιόλαδο, τόσο ώστε να καλυφθούν οι τυρομπαλίτσες

για τα μπαλάκια τυριού (labne) με  φρέσκα μυρωδικά (9-10 μπαλίτσες):

  • ένα βάζο περιεκτικότητας 750ml
  • 400 γρ. τυρί γιαουρτιού
  • 1/3 φλυτζανιού ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
  • 4-5 φύλλα φρέσκιας μέντας, ψιλοκομμένα
  • 6-7 ψιλοκομμένα φύλλα σχοινόπρασσου
  • ελαιόλαδο, τόσο ώστε να καλυφθούν οι τυρομπαλίτσες
Yogurt Cheese Balls (Labneh) – Μπαλίτσες από Τυρί Γιαουρτιού

Εκτέλεση:

για το σκέτο τυρί γιαουρτιού:

Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ. Τοποθετείστε το τυρί πάνω σε ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί. Φέρτε τη μία άκρη του χαρτιού πάνω από το τυρί και με τα χέρια σας σχηματίστε ένα μασουράκι. Κυλήστε το μασουράκι πάνω στο πάγκο της κουζίνας  για να του δώσετε σχήμα. Τυλίξτε τις δύο άκρες του σαν καραμέλα και φυλάξτε το στο ψυγείο.

για τα μπαλάκια τυριού (labne) με μπαχαρικά:

Πλάστε το τυρί γιαουρτιού σε μπαλάκια μεγέθους καρυδιού και βάλτε τα στο ψυγείο να σφίξουν λίγο ακόμη ( εγώ τα άφησα 45 λεπτά περίπου). Σε ένα βάζο που κλείνει καλά ανακατέψτε όλα τα μπαχαρικά και ένα μέρος του ελαιόλαδου. Ρίξτε λίγο από το μείγμα στο βάζο που θα χρησιμοποιήσετε για τις μπάλες τυριού, προσθέστε τις μισές από τις μπάλες, περιχύστε τις με ένα μέρος από το μείγμα, προσθέστε τις υπόλοιπες και ρίξτε και το υπόλοιπο μείγμα. Αν χρειάζεται προσθέστε κι άλλο ελαιόλαδο ώστε να καλυφθούν τελείως οι μπάλες τυριού. Ανακινείστε ελαφρά. Αφήστε να μαριναριστούν για τουλάχιστον 24 ώρες πριν σερβίρετε. Φυλάξτε τις στο ψυγείο.

για τα μπαλάκια τυριού (labne) με  φρέσκα μυρωδικά:

Πλάστε το τυρί γιαουρτιού σε μπαλάκια μεγέθους καρυδιού. Ανακατέψτε τα ψιλοκομμένα μυρωδικά σε ένα μπωλ. Ρίξτε τις μπαλίτσες στο μπωλ με τα μυρωδικά και φροντίστε να καλυφθούν τελείως (καλό θα είναι να φορέσετε γάντια). Βάλτε τα στο ψυγείο να σφίξουν λίγο ακόμη ( εγώ τα άφησα 45 λεπτά περίπου) και μετά βάλτε τα μέσα στο βάζο όπου θα τα φυλάξετε. Σκεπάστε προσεκτικά με ελαιόλαδο ώστε να καλυφθούν τελείως οι μπάλες τυριού. Αφήστε να μαριναριστούν για τουλάχιστον 24 ώρες πριν σερβίρετε. Φυλάξτε τις στο ψυγείο.

 

ΥΓ. Μπορεί η ανάρτηση να είναι μεγάλη, αλλά η διαδικασία είναι πολύ εύκολη! Είμαι λίγο πολυλογού, βλέπετε… 🙂

 

Yogurt Cheese Balls (Labneh) – Μπαλίτσες από Τυρί Γιαουρτιού

Yogurt cheese balls marinated in spices, herbs and olive oil; from now on this is one of my favorite treats! It is delicious, easy and you can create any combination of spices and herbs you like. I have expressed my weakness for Greek yogurt many times already. And I will continue to do so, because yogurt is after all a magic material, with infinite possibilities, which are I constantly discover.

Remember the 5 healthy dips I proposed to you approximately a year ago, based on yoghurt; you love them, so do I! Back then, I let the yogurt drain in the refrigerator overnight to get a yoghurt more viscous than usual. So I thought that if I let the yogurt drain more time, it will become even more viscous. And that’s how it happened. So I put 1.5 kg of yogurt to drain for 3 days. Meanwhile I did a little research on the internet and found that this practice is very common in the Middle East and India and it is said labne or labneh. I found three very interesting articles in as many blogs here, here and here. So while I have thought I make a plain cheese log to serve according to the mood of the moment, I made the yogurt cheese balls as well, which I loved!

Yogurt Cheese Balls (Labneh) – Μπαλίτσες από Τυρί Γιαουρτιού

Do not think that the cheese you will get is like feta or ricotta. Imagine it like a thick cream cheese, but with less fat, depending on the yogurt you choose. I used full fat yoghurt, which has 8% fat, but it can easily be done with the 2%, which I had used in the healthy dips’ recipes. And so you have a cheese with less fat than the store bought and with fewer calories!

Yogurt is an excellent source of animal proteins of high biological value, which is more digestible than milk, which is attributable to changes caused mainly by fermentation. The bacteria of yogurt have been shown to contribute to good bowel function and protect against various pathogenic bacteria which can cause enteritis. It is particularly beneficial for persons who take antibiotics. Yoghurt is better tolerated by people who are allergic to milk or those who do not tolerate lactose. Its consumption reduces blood cholesterol.

Yogurt Cheese Balls (Labneh) – Μπαλίτσες από Τυρί Γιαουρτιού

All you need is a strainer, a bowl and some pieces of gauze or tulle. Attach the strainer over the bowl, then lay the gauze and pour into the amount of yogurt you want. Tighten the gauze and tie it with a ribbon and let the yogurt sit in the refrigerator for at least 3 days. The more you let it drain the more it thickens. Once drained, discard the liquid from the bowl and continue to prepare your recipe.

What I found during testing is that because the amount of 1,5 kilo is a lot, the yogurt drained was fine but the center still had moisture. So it will be good to put a weight on it to press, or to divide it into smaller quantities.

Also, as you can see in the instructions, I put salt only in the cheese log to check the difference. On yogurt cheese balls with sumac and paprika, I only put salt in the mixture of spices and not in the yogurt, while in the fresh herbs cheese balls I did not put at all. Still they came out very tasty, I did not miss the salt at all.

Yogurt Cheese Balls (Labneh) – Μπαλίτσες από Τυρί Γιαουρτιού

As I wrote above, I used 1.5 kg (53 oz.) of yoghurt, which finally came to 1300 gr. (46 oz.) of yogurt cheese. I used 500 gr. to make the cheese log and the rest 800 gr. I made yogurt cheese balls marinated in olive oil; half of it with spices and the rest with fresh herbs. The cheese log can be served according to your mood. With a bit of good quality olive oil and fresh vegetables and herbs it will be perfect. I would love to try it with hot pepper jam; It will be perfect. I tried it in another recipe that I will show you in a few days and I really liked it. Wrapped with paper, in the refrigerator, it will stand for about two weeks, while yogurt cheese balls last much more since they are dipped in olive oil. It is understood that for the yogurt cheese balls you can combine the herbs and spices you like. Beyond what I used, you should think of:

thyme

tarragon

fennel seeds

basil

oregano

caraway seeds

garlic

crushed cardamom

coriander

various peppers

marjoram

dill

 

Preparation time:    3 days of waiting and 45 minutes process

Ingredients:

for the plain yogurt cheese log:

  • 500 g. (17.6 oz) yogurt cheese
  • 1/3 teaspoon salt
  • ½ tablespoons olive oil

for the yogurt cheese balls (labne) with spices (9-10 cheese balls):

  • a 750ml jar
  • 400 g. (14 oz.) yogurt cheese
  • 1 tablespoon sumac
  • ½ teaspoon smoked paprika
  • 1 teaspoon chile flakes
  • 1 tablespoon fresh lemon thyme, chopped (leaves only)
  • salt
  • olive oil, so as to cover yogurt cheese balls

for yogurt cheese balls (labne) with fresh herbs (9-10 cheese balls):

  • a 750ml jar
  • 400 g. (14 oz.) yogurt cheese
  • 1/3 cup finely chopped fresh parsley
  • 4-5 leaves of fresh mint, finely chopped
  • 6-7 leaves finely chopped chives
  • olive oil, so as to cover yogurt cheese balls
Yogurt Cheese Balls (Labneh) – Μπαλίτσες από Τυρί Γιαουρτιού

Instructions:

for the plain yogurt cheese log:

Mix all ingredients in a bowl. Place cheese on a piece of greaseproof paper. Bring one end of the paper over the cheese and with your hands form a log. Roll the log on the kitchen counter to give it shape. Wrap both ends of paper like candy and store in refrigerator.

for the yogurt cheese balls (labne) with spices:

Roll the yogurt cheese on walnut size balls and refrigerate to dry out a little further (I left them about 45 minutes). In a jar which closes tightly mix all ingredients and a part of olive oil. Pour a part of the mixture in the jar in which you will keep the cheese balls, add half of the balls, sprinkle them with a portion of the mixture, add the rest and pour the remaining mixture. If necessary add more oil to completely cover the cheese balls. Shake gently. Leave to marinate for at least 24 hours before serving. Keep refrigerated.

for the yogurt cheese balls (labne) with fresh herbs:

Roll the yogurt cheese on walnut sized balls. Mix the chopped herbs in a bowl. Throw the balls in the bowl with the herbs and make sure to cover completely (it is advisable to wear gloves). Put in the fridge to dry out a little further (I left about 45 minutes) and then put them into the jar where you will store them. Carefully add more olive oil to cover completely the cheese balls. Leave to marinate for at least 24 hours before serving. Keep refrigerated.

 

PS. The post might be long, but the process for the yogurt cheese balls is very easy! I am a little babbler, you see … 🙂

Facebook Comments

31 comments

  1. Ξανθή says:

    Αγαπημένο!! Είναι περιζήτητο στο ετήσιο bazzar εδώ και χρόνια.
    Στέλνω μια αισιόδοξη καλημέρα!!

    • The Healthy Cook says:

      χαίρομαι που έχω πολλούς αισιόδοξους φίλους!!! χιχιχ! 🙂

  2. Δε χορταίνω να κοιτάω τις φωτογραφίες σου!!!!!!!!!!!!!!
    Πολλές, χορταστικές, υπέροχα χρώματα!!!! Αυτή με το τυρί μέσα στη γάζα είναι απίθανη!!!!

    Θέλω πολύ να το δοκιμάσω! Τελικά φαίνεται εύκολο! Πολύ σούπερ μεζεδάκι!!!

    Λοιπόν! Άκου!
    Πάρε τα μπωλάκια σου και τα μασουράκια σου κι έλα!!..ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!

    • …και το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα!!!! φανταστικές οι γιαουρτοτυρομπαλίτσες!!!!
      Σ’ ευχαριστώ Ευούλα!!! <3

    • The Healthy Cook says:

      είναι πολύ εύκολο!
      ήρθα γρήγορα, δεν μπορείς να πεις!!

  3. sp00nstories says:

    Τέλεια ανάρτηση κοριτσάκι! Φοβερές και οι φωτογραφίες σου! Εννοείται πως θα δοκιμαστεί !!

  4. Ήσουν κατατοπιστικότατη! Το τυράκι μου αρέσει πολύ όπως φυσικά και τα βότανα και τα μπαχαρικά!

    • The Healthy Cook says:

      ακριβώς Κατερίνα μου!
      όσο τα καλύπτει το λάδι διατηρούνται για πολύ καιρό.
      σε φιλώ!

  5. Εύη μου, χαζεύω ξανά και ξανά τις φωτογραφίες!
    Είχα φτιάξει τέτοιες μπαλίτσες παλιότερα και ήταν όντως πεντανόστιμες!
    Μου τις θύμισες και τις λαχτάρισα τόσο πολύ…
    Σε φιλώ!!!

    • The Healthy Cook says:

      καλωσόρισες Αγγελικούλα!!
      άντε, ξαναφτιάξε!! 😉

  6. aris says:

    Τυρί γιαουρτιού; Πραγματικά ενδιαφέρον! Δεν το ήξερα και φαίνονται τόσο νόστιμα !!

    Τέλεια ιδέα για ελαφρύ τυρί !! Ευχαριστούμε Εύη !!

    Οι φωτογραφίες υπέροχες, τι χρώματα είναι αυτά ;;;

    • The Healthy Cook says:

      ναι Άρη, είναι πραγματικά πολύ νόστιμα και ελαφριά!
      ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! 🙂

  7. Δέσποινα says:

    Καταπληκτική ιδέα! Ανακάλυψα τις συνταγές σου μόλις σήμερα και ενθουσιάστηκα! Ιδιαίτερα αυτή με το τυρί γιαουρτιού είναι το κάτι άλλο! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!

    • The Healthy Cook says:

      χαίρομαι πολύ που σου αρέσουν Δέσποινα!
      το τυρί γιαουρτιού είναι από τις πολύ αγαπημένες μου συνταγές!
      αν το δοκιμάσεις, θα χαρώ να μάθω εντυπώσεις 🙂

  8. aris. says:

    ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΟ ΛΑΔΙ ΠΗΖΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΚ Η ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΒΑΖΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΝΕ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ?

    • The Healthy Cook says:

      Καλησπέρα Άρη!
      Το προτιμότερο είναι να διατηρείται στο ψυγείο για να σου κρατήσει και περισσότερο καιρό.
      Σίγουρα παίζει ρόλο και η εποχή, πχ. το καλοκαίρι πιθανότατα το λάδι δεν θα έπηζε.
      Εάν δεν θέλεις να το αφήσεις στο ψυγείο και να το βγάζεις να ξεπαγώσει λίγη ώρα πριν το καταναλώσεις, θα σου έλεγα να το διατηρήσεις εκτός ψυγείου, σε μέρος δροσερό και όχι πολύ φωτεινό. Το καλό είναι πως το γιαούρτι, επειδή είναι τρόφιμο που είναι “ζωντανό” (προϊόν ζύμωσης), δεν χαλάει γρήγορα.
      Ελπίζω να σε βοήθησα. Σ’ ευχαριστώ πολύ που επέλεξες την συνταγή μου! 🙂
      Καλό σου βράδυ

      ΥΓ. αλήθεια, η γεύση τους σου αρέσει?

Leave a Reply